Nedenstående artikel indeholder sponsorerede links

Planlægger du en tur til hovedstaden? Hvis du ikke kender nogen, der bor i København, har du muligvis en smule svært ved at finde ud af, hvordan du bedst kan opleve den smukke by. Og så er du kommet til det helt rette sted. Nedenfor giver vi dig tre gode råd til at få mest muligt ud af din tur.

 

Dyrk byens bedste attraktioner

 

København har en lang række attraktioner, som du med fordel kan lægge vejen forbi under dit besøg. Hvis du er flittig museumsgænger, kan du glæde dig ved, at København er kendt for sine storslåede museer, der blandt andet tækker Nationalmuseet, Frilandsmuseet, Glyptoteket og Statens Museum for Kunst.

Har du børn med på turen, er Zoologisk Have og Den Blå Planet glimrende bud på attraktioner, som I kan nyde sammen. En tur i Tivoli er også en perfekt aktivitet for de mindste, og det samme gælder Bakken, som ligger en kort togtur uden for Københavns indre by.

 

Tal med københavnerne

 

Københavns hovedattraktioner fremgår alle de guidebøger, som du kan købe, når du ankommer i byen. Byens mindre kendte attraktioner er selvsagt en smule sværere at finde frem til. Ingen kender København som københavnerne. Derfor kan det klart anbefales, at du taler med københavnerne, mens du er på besøg i byen. Spørg dem, hvor de normalt spiser aftensmad, drikker fyraftensøl og går ture. Du vil blive overrasket over, hvor ivrige københavnerne som regel er efter at udbrede kendskabet til deres hjemby.

 

Planlæg dine dage grundigt

 

Hvis du vil sikre dig, at du får så meget ud af din tid i København som muligt, er det vigtigt, at du planlægger dine dage. Tiden ser ofte ud til at forsvinde mellem hænderne på os, når vi hygger os, og dét gælder særligt under ferier. Læg en plan for hver dag og sørg for at planlægge dagene på en måde, som tillader dig så lidt transporttid som muligt. Husk dertil at pointen med en ferie er at få slappet af. Lad være med at planlægge flere aktiviteter, end du kan overskue. København render ingen steder. Du kan altid tage en tur mere på et senere tidspunkt.

Notér dig dine yndlingssteder

 

Hvis du endnu ikke kender byen så godt, bør du også sørge for at notere dig dine yndlingssteder, mens du er i København. Så er du nemlig sikker på, at du kan finde dem igen, når du en dag vender tilbage til byen.

 

Find din lejebil hos AutoPrio

 

Når vi besøger fremmede byer, søger vi naturligvis altid at få så meget ud af vores dage som muligt. Dét gøres bedst, hvis vi ikke bruger mere tid end højst nødvendigt på at komme fra A til B. Hos AutoPrio kan du sammenligne alle de forskellige selskaber, der udlejer biler i København og omegn. På forsiden bliver du bedt om at indtaste postnummeret for afhentning, afhentningsdato, afleveringsdato og valuta, og vupti – siden giver dig et komplet overblik over 1.200 forskellige udlejningsfirmaer. Oversigten indbefatter desuden masser af kundeanmeldelser, som du kan orientere dig i, før du vælger et firma. Og nederst på siden finder du dertil masser af info om spændende ting, som du kan foretage dig under dit besøg i København. God lejebil og rigtig god tur!