Efteråret er for alvor skudt ind. Sommerens varme har vi vinket på gensyn til. Og vi har budt velkommen til indendørs hygge med varme drikke, lune tæpper og ild i pejsen. Hygge som kun vi danskere kender til det!

Vi byder også velkommen til hyggelige sommerhusture, hvor vi på tværs af familie- og vennerelationer mødes til hyggelige stunder i sommerhuset med brætspil, god mad, vin og masser af afslapning.

Efter næsten 2 år med coronarestriktioner og stressede situationer, så er det oplagt at gøre årets sommerhustur til en tur med fokus på velvære for krop og sind.

 

Lad wellness-oplevelsen komme til dig frem for omvendt

Uanset hvor i landet du bor, eller hvor i landet, du skal i sommerhus, så er det aldrig en dårlig idé at kende til Cold Hawaii Vildmarksbad i Silkeborg.

Hos Cold Hawaii Vildmarksbad i Silkeborg har du mulighed for at leje en sauna på trailer, som du kan placere lige, hvor det passer dig bedst.

Det eneste, du skal gøre er at leje saunaen, og så sørger firmaet for at levere det til dig, uanset hvor du befinder dig. Saunaen er placeret på en trailer, så den er nem at transportere rundt i hele landet.

 

Gør sommerhusturen lidt mere speciel i år

At have en tøndesauna med på sommerhusturen er en oplagt mulighed for at gøre turen lidt mere speciel og hyggelig sammen med dine venner og familie.

Forestil dig at sidde i saunaen med panoramaudsigt ud over landskabet – og måske endda havet, hvis sommerhuset er placeret på den helt rigtige lokation. Du mærker varmen over hele kroppen og den kolde øl mellem hænderne på dig skaber kold kondens, der virker som en god kontrast til den ellers varme luft omkring dig.

Du mærker en intens ro i hele kroppen og du kan mærke, at du bliver helt afslappet. Varmen fra saunaen øger blodcirkulationen i kroppen, hvilket virker afstressende.

Det er en situation som de færreste siger nej tak til!

 

Lej en sauna til din sommerhustur

Lej en mobil sauna og gør sommerhusturen lidt ekstra speciel. Placer saunaen foran dit sommerhus og benyt dig af den efter, at du har været en tur i havet eller gået en lang tur langs stranden.

Sådan en sauna skal nok sørge for at give dig varmen, men også sørge for at gøre noget godt for din krop og dit sind.

Kom helt ned i gear på efterårets sommerhustur og få et dejligt afbræk fra hverdagens stress med en mobil sauna.