Bryllup i Jylland? Her finder du de flotteste lokaler til bryllupsfesten

Planlægger du bryllup?

Leder du efter de helt rigtige lokaler til din bryllupsfest?

Og skal bryllupsfesten gerne afholdes i Jylland?

Du behøver ikke kigge længere end til Hotel Amerika i Hobro, som er et hotel placeret i nogle af de smukkeste omgivelser, som Danmark har at byde på.

Hotellet ligger placeret midt i Østerskoven ved Hobro – en gammel bøgeskov fuld af liv, smukke farver, gamle egekrat, rislende vandløb og velplacerede vandrestier. Ikke langt derfra ligger smukke Mariager Fjord, som er et besøg værd alle tidspunkter på året.

 

Smukke bryllupslokaler i Nordjylland

På Hotel Amerika finder du flotte selskabslokaler i Nordjylland til dit bryllup.

Et bryllup er én af de helt store begivenheder, som du har mulighed for at holde, i dit liv. Det ved Hotel Amerika godt, hvorfor de også går meget op i, at skræddersy bryllupper, der passer præcis til brudeparret og deres ønsker for en fest.

Hotel Amerika rummer mange muligheder, når det kommer til at skræddersy en fest, der passer præcis til de ønsker, man skulle have for sin bryllupsfest. Flotte festlokaler, en udsøgt gourmet menu, hyggelige hotelværelser og en stemningsfyldt atmosfære, for bare at nævne nogle af de ting, der gør Hotel Amerika til det perfekte sted at holde bryllup

Et bryllup er en stor dag, og Hotel Amerika giver mange par mulighed for at få deres ønsker opfyldt.

 

Bryllup med mulighed for overnatning

En af de helt store fordele ved at afholde sit bryllup på Hotel Amerika er, at man har mulighed for at tilbyde sin gæster overnatning på hotellet i forbindelse med brylluppet.

Der er mange fordele ved at tilbyde muligheden for at overnatte på hotellet efter festen. Dine gæster behøver derfor ikke at passe på med at indtage alkohol, fordi de skal kunne køre hjem efter festen, og mange vælger også at blive længere, fordi de ikke har en lang køretur hjem.

Samtidig giver det også en god mulighed for at gennemgå de festlige omstændigheder fra dagen før, sammen med dine gæster, dagen efter selve festen. Derfor tilbydes der også morgenbuffet til alle overnattende gæster.

 

En fredsfyldt atmosfære på Hotel Amerika

Hotel Amerika er det perfekte sted at afholde bryllup, hvis du er til naturskønne omgivelser og en fredfyldt atmosfære.

Hotellet er placeret midt i den gamle bøgeskov i Hobro. En skov, som er utrolig smuk på alle tidspunkter af året.

På selve hotellet vil du, straks efter ankomst, mærke en utrolig ro og en fredfyldt stemning. Det er ikke et sted, hvor tiden er gået i stå, men nærmere et sted, hvor der er et frirum til afslapning og fordybelse. Hotel Amerika er sted, hvor du vil føle dig velkommen!