Mange har enten en bærbar computer, en tablet eller en smartphone med, når de er på ferie. Det kan være, at du er nødt til at lave noget arbejde, mens du er afsted. Det kan også være, at du bare synes, det er rart at kunne følge med i, hvad der sker, mens du er væk hjemmefra.

Når du sidder foran en skærm bliver du udsat for blåt lys fra den. Det kan du beskytte dig imod, hvis du bruger de særlige blue light briller.

Hvad er skærmbriller mod blåt lys gode for?

Det kan være meget anstrengende for dine øjne at sidde længe foran en tændt skærm. Med et par gode skærmbriller på, bliver du godt beskyttet imod det blå lys fra skærmen. De kan være med til at reducere belastningen af dine øjne, de kan være med til at øge dit velbefindende og de kan være med til at give dig en forbedret søvn. Med de rette skærmbriller er du godt hjulpet. Du kan finde et stort udvalg af skærmbriller mod blåt lys her. Sådan et par et gode for din velvære.

Hvad er det blå lys?

Det blå lys kommer fra digitale skærme og fra kunstige lys indenfor. Det påvirker dine øjne på en negativ måde. Du kan have svært ved at sove, du kan få hovedpine og det kan gøre mere alvorlig skade på dine øjne. Hvad er det blå lys? Læs mere her.

Blue light er lys, der er ekstra anstrengende for øjnene, og det kan skærmes ved, at du bruger et par briller med glas, der har blålysfilter. Det er mere behageligt for dine øjne at skulle kigge direkte ind i en skærm i længere tid, når du bruger den type briller. De er en god investering i dit gode helbred.