Et fedt liv med store oplevelser og råd til rejser kræver penge. Ofte mange penge. Dem kan du tjene ved hårdt arbejde. Men du kan også vælge at investere i eksempelvis kryptovaluta.

 

Det sjove live koster mange penge
At rejse meget og få sjove oplevelser er noget, der koster mange penge. Du kan godt lave sjove ting, der ikke koster mange penge. Men vil du virkelig have de helt store oplevelser og de store rejser, så kræver det noget økonomi. Det er svært at komme ud i verden uden penge på lommen. De penge skal skaffes på den ene eller den anden måde. En mulighed er at investere i kryptovaluta. Læs mere på CryptoEX.

Kryptovaluta
Kryptovaluta har tager verden med storm. Bitcoins blev lanceret som de første af slagsen i 2009. Den og teknologien bag, blev meget omtalt og tog verden med storm. Efter en mindre god start blev der pludselig investeret massiv i Bitcoins og rigtig mange mennesker har tjent mange penge. Kryptovaluta er som udgangspunkt en valuta, der kun findes digitalt og online. Det bygger på kryptografi til at sikre transaktioner, men valutaen kontrolleres eller overvåges ikke af nogen myndigheder, og dermed er kursen på valutaen helt frit flydende. Det giver mulighed for store udsving i kurserne. Og dermed mulighed for at der kan både mistes og tjenes store penge på handel med kryptovaluta.

 

eToro
Vil du gerne handle med kryptovaluta skal du finde en platform at gøre det fra. Altså et system hvor du kan købe og sælge de kryptovalutaer, du ønsker at handle med. En meget anerkendt og dermed et oplagt valg er platformen eToro. En platform hvor det specielt som dansker er let at bruge systemet, da det er på dansk, og hvor der er support let tilgængeligt. Endvidere er det superlet at overføre økonomi til systemet. Det gør du lettest via kreditkort, en klassisk bankoverførelse eller måske det udbredte og anerkendte paypal. eToro er bare let tilgængeligt og en super let løsning og metode til at komme igang med at handle med kryptovaluta. Også for dig uden den store rutine på området.

DogeCoin

Efter Bitcoin er en lang række andre kryptovalutaer opstået. Blandt dem er DogeCoin, der er blevet en meget populær kryptovaluta. Dette måske specielt via sociale medier. Den er grundet logoet kendt som memevalutaen. Faktisk blev DogeCoin skabte sin en joke, men stille og roligt har den bidt sig fast i markedet. Der er på mange måder tale om en anderledes kryptovaluta. Valutaen er ikke bygget på blockchains som de fleste andre kryptovalutaer, men is stedet på et peer-to-peer netværk. Så altså helt praktisk findes valutaen ikke på en konkret server, men kører direkte hos brugerne af netværket.

 

Fordele ved DogeCoin
Som ved alle andre kryptovalutaer er der fordele og ulemper også ved at handle med DogeCoin. Man skal være bevist om at det ikke er en betalingsvaluta beregnet til et konkret brug. Den vinder stor popularitet via sociale medier og opbygger dermed et stærkere og stærkere værdigrundlag. Tidligere har systemet været udsat for hacking, men dette skulle være løst nu. DogeCoin er generelt meget populær blandt en solid fanskare, der kan få kursen op.